Over

Behandelingen

U kunt bij Fysiotherapie Move Better terecht met een verwijzing van de huisarts en ook via DTF (directe toegankelijkheid fysiotherapie). Bij DTF heeft u geen verwijzing nodig. Tijdens het eerste consult zal er een screening en intake plaatsvinden. Hier wordt bepaald of Fysiotherapie Move Better de juiste behandelaar is voor uw klachten. Indien dit het geval is zal Fysiotherapie Move Better samen met u een behandelprogramma met doelen samenstellen om op die manier gezamenlijk te werken aan herstel of vermindering van de klachten.

Hoe lang de behandeling duurt is mede afhankelijk van hoe u verzekert bent en van de ernst van de klacht. Tijdens de behandeling zal er ook regelmatig gemeten worden om te bepalen of de behandeling de gewenste resultaten oplevert. Kwaliteit staat bij Fysiotherapie Move Better hoog in het vaandel.

Noureddine Maâda Praktijkhouder | Fysiotherapeut | Master Manueel Fysiotherapeut

Noureddine Maâda is de praktijkhouder van Fysiotherapie Move Better en Master Manueel fysiotherapeut. Zijn uitzonderlijke vaardigheden en passie voor het vak maken hem tot een onmisbare speler binnen de praktijk. Kennis én ervaring met manuele therapie, complexe klachten en sport gerelateerde klachten geven hem het vermogen om problemen snel en effectief op te lossen. Noureddine vindt heel belangrijk dat patiënten zich gewaardeerd voelen, op hun gemak kunnen zijn en vertrouwen hebben in zijn capaciteiten om hen te helpen. Noureddine stelt zijn patiënten altijd op de eerste plaats. Hij creëert een warm en gastvrij klimaat binnen de praktijk en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom en gehoord voelt. Zijn uitstekende leiderschap en zijn aanpak, gericht op het ondersteunen en begeleiden van zijn medewerkers, maken hem tot een geweldige mentor en coach voor zijn team.

  • BIG: 49921491704

Mitchel Straatman Praktijkhouder

In 2013 ben ik Fysiotherapie Move Better gestart in Almere. Mijn affiniteit ligt bij mensen met klachten en/of aandoeningen van het bewegingsapparaat binnen (kinder) manuele- en (sport)fysiotherapie.

  • BIG: 98815114804

Carolina Kluft-Korver Praktijkondersteuner en Administratief medewerker

Carolina Kluft is een praktijkondersteuner en administratief medewerker, die een enorme passie heeft voor haar werk. Tijdens haar werkzaamheden wordt zij gekenmerkt door haar efficiëntie, precisie en inlevingsvermogen. Carolina is zeer ervaren in het verwerken van administratieve taken, waaronder het maken van afspraken, het verwerken van verwijzingen en het administreren van verzekeringsgegevens. Naast haar professionele vaardigheden, weet Carolina hoe ze cliënten op een efficiënte en vriendelijke manier moet helpen, terwijl ze ook nauw samenwerkt met de fysiotherapeuten en andere medewerkers om een soepele werking van de praktijk te garanderen. Ze is altijd op zoek naar manieren om haar werk te verbeteren en haar bijdrage aan de praktijk te verhogen.

Nicky Schröder Fysiotherapeut | Kinderfysiotherapeut i.o.

Nicky is een (kinder)fysiotherapeut bij Fysiotherapie Move Better. Haar liefde voor het helpen van kinderen en haar passie voor fysiotherapie maken haar tot een geweldige mentor en inspiratiebron voor haar patiënten. Haar enthousiasme en gedrevenheid maken het voor patiënten leuk om te werken aan hun fysieke gezondheid en prestaties. Door haar kennis en ervaring op gebied van (kinder)fysiotherapie geeft Nicky het vermogen om haar patiënten de juiste technieken en oefeningen aan te bieden. Ze heeft een scherp oog voor detail en weet precies hoe ze haar patiënten moet motiveren en stimuleren. Zodat ze zich altijd gewaardeerd en op hun gemak voelen tijdens haar behandelingen. Nicky creëert een positieve en uitdagende omgeving waarin kinderen zich kunnen blijven ontwikkelen en groeien. Haar aanpak is gericht op het helpen van kinderen om een gezonde en actieve levensstijl te onderhouden.

  • BIG: 79927033804

Dave Laterveer Fysiotherapeut

Dave is een fysiotherapeut met passie mensen te helpen bij het bereiken van hun gezondheids- en prestatiedoelen. Zijn deskundigheid en ervaring, samen met zijn toewijding en inzet voor zijn patiënten, maken hem tot een geliefde en gewaardeerde professional in de branche. Hij luistert zorgvuldig naar zijn patiënten en levert op maat gemaakte behandelplannen om hen te helpen bij het verbeteren van hun bewegingen en prestaties. Zijn kennis van het menselijk lichaam en zijn vaardigheden in de fysiotherapie maken hem in staat om snel en effectief problemen op te lossen. Dave creëert een positieve en ondersteunende omgeving voor zijn patiënten, zodat ze zich op hun gemak voelen en geholpen worden bij het bereiken van hun doelen. Zijn aanpak is gericht op het opbouwen van het bewegelijk functioneren en het verbeteren van de kwaliteit van leven.

  • BIG: 59931827704

Thomas Fireman Fysiotherapeut

Thomas is een fysiotherapeut met een passie voor sport en specifiek kickboksen. Hij begrijpt als geen ander de uitdagingen die sporters tegenkomen en de impact die sportblessures kunnen hebben op hun prestaties en dagelijks leven. Dankzij zijn affiniteit met kickboksen en zijn brede kennis van menselijk beweging, is hij in staat om zijn patiënten te helpen bij het snel en effectief genezen van hun blessures. Thomas neemt de tijd om zijn patiënten te begrijpen en stelt gericht diagnose. Zijn doelgerichte en praktische behandelingen resulteren in snelle verbeteringen in bewegingsvrijheid en fysieke kracht. Hij begeleidt zijn patiënten niet alleen bij het herstel van hun blessure, maar geeft hen ook de tools en kennis om verder te groeien in hun sport. Als fysiotherapeut help ik u graag bij allerlei soorten klachten. Van de COVID-19 doelgroep, voetballers, personal training tot aan begeleiding bij een nieuw heup of knie. Als therapeut vind ik samenwerking tussen de patiënt en hulpverlener een van de belangrijkste bouwstenen van een succesvol herstel. Jouw doel staan bij ons centraal.

  • BIG: 29930359204

Dean van Rooij Personal- en groepstrainer

Dean is een uitmuntende personal trainer bij Fysiotherapie Move Better. Zijn passie voor CrossFit straalt af op zijn klanten en is aanstekelijk. Dean’s enthousiasme en gedrevenheid maken hem tot een geweldige mentor en inspiratiebron voor zijn klanten. Hij is altijd op zoek naar manieren om hen te helpen beter te presteren en hun fysieke doelen te bereiken. Dean’s kennis en ervaring in de wereld van CrossFit zorgen ervoor dat hij zijn klanten de juiste technieken en trainingen kan aanbieden, zodat ze zich kunnen blijven ontwikkelen. Zijn aandacht voor detail en zijn vermogen om te motiveren en te stimuleren maken hem tot een waardevolle aanvulling op het team. Dean creëert een positieve en uitdagende omgeving waarin iedereen zich kan blijven ontwikkelen en groeien. Hij is dag en nacht bezig met sport en als hij niet aan het werk is, staat hij zelf in de gym. Met zijn brede kennis aan fitness en passie voor zowel sport als mensen zorgt hij ervoor dat de trainingen elke keer anders zijn en klant altijd met een brede glimlach naar huis gaat.

Ekaterina (Katja) Boroenina Sport- en Leefstijlcoach

Katja is een Sport- en Leefstijlcoach bij fysiotherapie Move Better. Zij heeft een enorme passie voor het begeleiden van mensen naar een gezonde en actieve levensstijl. Tijdens haar coachingsessies wordt Katja gekenmerkt door haar enthousiasme, motivatie en zorgvuldige benadering. Ze weet hoe ze haar kennis en vaardigheden kan toepassen om haar cliënten te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken. Katja is een geweldige motivator, ze weet hoe ze cliënten moet aanmoedigen om hun grenzen te verleggen en hun best te doen, terwijl ze hen tegelijkertijd geruststelt en begeleidt.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden jouw vragen graag.

Scroll omhoog