Na een operatie

Fysiotherapie voor en na een operatie

Heb je een operatie op de planning staan? Kom dan langs bij Fysiotherapie MoveBetter voor fysiotherapie voor en na de operatie. Met fysiotherapie voor en na de operatie versnel je jouw herstel na de ingreep. Dit betekent dat je sneller weer kunt functioneren als je gewend bent, zonder klachten.

Voorbereiding op een operatie

Door je spieren en gewrichten voor een operatie al soepel te maken, komt je lichaam sneller over de klap van jouw operatie heen. Dit betekent dat je sneller van de ingreep herstelt. Het maakt niet uit welke operatie je moet ondergaan: Fysiotherapie MoveBetter kan je helpen je optimaal voor te bereiden op jouw ingreep.

Revalidatie na een operatie

Heb je jouw operatie eenmaal gehad, dan helpt Fysiotherapie MoveBetter je te revalideren. Door de juiste oefeningen te doen, zorgen wij ervoor dat je snel weer als vanouds kunt functioneren. En heb je een nieuwe heup of een nieuwe knie? Dan helpen wij je aan dit nieuwe gewricht te wennen.

Een persoonlijk behandelplan

Iedere cliënt is uniek en iedere operatie is ook weer anders. Daarom werkt Fysiotherapie MoveBetter nooit met een vast behandelplan, maar stellen wij altijd een plan op maat voor je op. Het behandelplan voor de voorbereiding van je operatie wordt op maat opgesteld, maar ook jouw revalidatieproces is altijd persoonlijk. Met een behandelplan op maat bereiken we samen het beste resultaat.

Vragen?

Wil je meer informatie over onze begeleiding voor en na een operatie? Dan kun je contact met ons opnemen. Wij geven je graag meer informatie over de behandelingen die wij aanbieden. Heb je binnenkort een operatie en wil je je hier samen met Fysiotherapie MoveBetter op voorbereiden? Dan kun je een afspraak maken in een van onze praktijken. Dit kan zowel voor als na de operatie.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden jouw vragen graag.

Scroll omhoog