Hersenaandoening

Een Niet Aangeboren Hersenaandoening en fysiotherapie

Sommige hersenaandoeningen zijn aangeboren, andere hersenaandoeningen ontstaan later. De laatste groep hersenaandoeningen worden Niet Aangeboren Hersenaandoeningen genoemd. Je kunt de klachten van een Niet Aangeboren Hersenaandoening verminderen met de hulp van Fysiotherapie MoveBetter. Onze fysiotherapeuten behandelen cliënten die een beroerte hebben gehad, maar helpen ook mensen met Parkinson, Multiple Sclerose en een hersentumor. Ook kunnen wij je helpen als je door een ongeluk een Niet Aangeboren Hersenaandoening hebt.

Een Niet Aangeboren Hersenaandoening behandelen

Hoe een Niet Aangeboren Hersenaandoening behandeld wordt, verschilt per cliënt. Dit is namelijk afhankelijk van de specifieke aandoening, maar ook van de gevolgen van deze aandoening. De behandeling van Fysiotherapie MoveBetter is er altijd op gericht de algemene dagelijkse activiteiten gemakkelijker te maken.

Ook bieden we een speciale behandeling aan voor cliënten met NAH. Deze behandeling wordt aangeboden door de NAH-fysiotherapeut, die gespecialiseerd is in deze therapie. De NAH-behandeling wordt bij de cliënt thuis aangeboden. Voor deze behandeling hoef je dus niet naar een van onze praktijken te komen.

Een behandeling op maat

Iedere cliënt is anders. Daarom bieden wij geen standaard behandeling aan bij Niet Aangeboren Hersenaandoeningen, maar maken wij altijd een behandelplan op maat. Dit behandelplan houdt rekening met jouw aandoening en klachten, maar ook met je algehele gezondheid, zowel fysiek als emotioneel. We stellen de beste behandeling voor je op, met het beste resultaat.

Meer weten?

Heb jij een Niet Aangeboren Hersenaandoening en wil je meer weten over de behandeling hiervan? Neem dan contact met ons op. Wij geven je graag meer informatie over de behandelingen die wij aanbieden. Om een afspraak te maken in onze praktijk in Amsterdam of Almere, kun je ook contact met ons opnemen.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden jouw vragen graag.

Scroll omhoog