Reuma

Reuma behandelen met Fysiotherapie MoveBetter

Reuma gaat gepaard met pijnlijke en gezwollen gewrichten, maar ook met andere vervelende klachten. Wat veel reumapatiënten erg vervelend vinden, is dat ze continu vermoeid zijn. De vermoeidheid maakt het namelijk nog lastiger om lekker in beweging te blijven.

Gelukkig is hier iets aan te doen. De fysiotherapeuten van Fysiotherapie MoveBetter kunnen niet alleen je pijnklachten verminderen, maar kunnen er ook voor zorgen dat je meer energie krijgt. Hierdoor wordt bewegen net iets gemakkelijker.

Het belang van voldoende beweging

Vroeger kregen reumapatiënten altijd het advies rust te nemen. Door te bewegen, zouden de reumaklachten namelijk erger worden. Tegenwoordig weten we wel beter. Rust is belangrijk, maar het is ook belangrijk voldoende te bewegen. Fysiotherapie MoveBetter helpt je de balans tussen rust en beweging te vinden en helpt je bovendien op de juiste manier te bewegen. Op deze manier werken we actief aan jouw herstel, op de lange termijn.

De behandeling van reuma

Wij vinden het belangrijk om jouw reumaklachten op verschillende niveaus aan te pakken. Dit doen we door jouw reumabehandeling op te delen in diverse onderdelen. We maken de spieren niet alleen sterker, maar ook losser en langer. Daarnaast werken we aan je uithoudingsvermogen, zodat bewegen gemakkelijker wordt. En door je te leren de juiste houding aan te nemen tijdens het bewegen, worden bepaalde klachten minder en kunnen andere klachten voorkomen worden.

Bij Fysiotherapie MoveBetter werk je in de praktijk aan je herstel, maar ga je ook thuis aan de slag. Zo geven onze fysiotherapeuten je diverse oefeningen die je thuis kunt doen, zodat je ook na je bezoek aan onze praktijk aan je herstel kunt werken. Uiteraard houden wij je herstel goed in de gaten, zodat je optimaal aan je klachten kunt werken.

Meer weten of een afspraak maken?

Wil je meer weten over onze reumabehandeling of wil je direct een afspraak maken bij Fysiotherapie MoveBetter? Neem dan gerust contact met ons op. Wij ontvangen je graag in onze praktijk in Amsterdam of in onze praktijk in Almere, om jouw reumaklachten te verminderen. Voor je het weet, beperkt jouw reuma je niet meer in je dagelijks leven en kun je weer optimaal genieten van iedere dag.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 21:00
Dinsdag
08:30 - 21:00
Woensdag
08:00 - 21:00
Donderdag
08:30 - 21:00
Vrijdag
08:00 - 19:00
Zaterdag
08:30 - 17:00

Meer weten of een afspraak maken?

Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden jouw vragen graag.

Scroll omhoog