Manuele therapie

Manuele therapie bij Fysiotherapie MoveBetter

Bij Fysiotherapie MoveBetter ben je niet alleen aan het juiste adres voor fysiotherapie, maar kun je ook terecht voor manuele therapie. Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. Deze therapie wordt voornamelijk toegepast bij klachten aan de wervelkolom. Heb jij klachten aan je nek, je rug of lage onderrug? Dan helpen wij je graag van deze klachten af te komen door middel van manuele therapie.

Wat is manuele therapie?

Manuele therapie wordt uitgevoerd door een professionele manueel therapeut. Deze therapeut werkt met zogeheten manipulaties. Door snelle en korte bewegingen aan bepaalde gewrichten en spieren te geven, helpt de manueel therapeut de balans in je lichaam te herstellen. Ook ga je zelf aan het werk bij manuele therapie. Je klachten verdwijnen namelijk nog sneller door bepaalde adviezen op te volgen en gerichte oefeningen te doen.

Wanneer is manuele therapie interessant?

Manuele therapie richt zich voornamelijk op klachten in de nek, in de rug en in de lage onderrug. Je kunt deze therapie ondergaan als je nekklachten hebt, maar ook als je pijn in je onderrug hebt of je gehele rug moeilijk kunt bewegen. En heb je hoofdpijn door een gespannen nek en/of gespannen schouders? Dan kan de manuele therapie van Fysiotherapie MoveBetter ook helpen.

Twijfel je of manuele therapie iets voor jou is? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag welke klachten je ervaart en kunnen je direct vertellen of manuele therapie deze klachten wel of niet kan bestrijden.

Direct resultaat met manuele therapie

Een groot voordeel van manuele therapie, is dat deze behandelvorm direct resultaat heeft. Als je slechts één behandeling hebt gehad bij Fysiotherapie MoveBetter, merk je al direct dat je minder pijn hebt en je je gemakkelijker kunt bewegen. Onderga je nog meer behandelingen, dan profiteer je van het beste resultaat.

Meer weten of een afspraak maken?

Wil je meer weten over manuele therapie bij Fysiotherapie MoveBetter of wil je direct een afspraak maken in een van onze praktijken? Dan neem je contact met ons op. Wij kunnen al jouw vragen beantwoorden en/of jouw afspraak voor manuele therapie direct in onze agenda zetten.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden jouw vragen graag.

Scroll omhoog