BPPD en PPPD

BPPD en PPPD zijn twee veelvoorkomende aandoeningen die kunnen leiden tot duizeligheid en balansproblemen. Bij fysiotherapie Move Better zijn we gespecialiseerd in het behandelen van deze aandoeningen en kunnen we u helpen om uw symptomen te verminderen en uw kwaliteit van leven te verbeteren.

BPPD staat voor Benigne Paroxismale Positieduizeligheid. Dit is een aandoening waarbij de kristallen in het binnenoor uit hun normale positie raken en naar de halfcirkelvormige kanalen worden verplaatst. Dit kan duizeligheid veroorzaken wanneer het hoofd in bepaalde posities wordt bewogen, zoals bij het omdraaien in bed of bij het kijken naar iets boven het hoofd. Bij fysiotherapie Move Better kunnen we u helpen om de positie van deze kristallen te herstellen door middel van specifieke manoeuvres. Dit kan snel en effectief uw symptomen verminderen.

PPPD staat voor Persistent Posturale Perceptuele Dizziness. Dit is een aandoening waarbij patiënten zich duizelig of instabiel voelen bij het staan, lopen of bewegen. De oorzaak van PPPD is niet altijd duidelijk, maar het kan worden veroorzaakt door een combinatie van factoren, zoals stress, angst, depressie en verminderde vestibulaire functie. Bij fysiotherapie Move Better kunnen we u helpen om uw balans en stabiliteit te verbeteren door middel van specifieke oefeningen en trainingen. We kunnen ook werken aan het verminderen van stress en angst, wat kan bijdragen aan het verbeteren van uw symptomen.

Onze fysiotherapeuten bij Move Better zijn gespecialiseerd in de behandeling van BPPD en PPPD en hebben de kennis en ervaring om u te helpen uw symptomen te verminderen en uw kwaliteit van leven te verbeteren. We werken samen met u om een ​​behandelplan op maat te maken dat past bij uw specifieke behoeften en doelen. We zullen u ook voorzien van de nodige informatie en advies om u te helpen uw herstel te ondersteunen en uw symptomen op de lange termijn te beheren.

Als u last heeft van duizeligheid of balansproblemen als gevolg van BPPD of PPPD, aarzel dan niet om contact op te nemen met fysiotherapie Move Better. We staan ​​klaar om u te helpen uw symptomen te verminderen en uw kwaliteit van leven te verbeteren.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden jouw vragen graag.

Scroll omhoog