Frozen Shoulder

Frozen shoulder effectief behandelen

Heb je een frozen shoulder, dan is je schouder 24 uur per dag en 7 dagen per week helemaal stijf. Dit beperkt je niet alleen in je bewegingen, maar doet bovendien pijn. Sommige mensen hebben zo veel pijnklachten, dat ze ’s nachts niet goed kunnen slapen. Heb jij hier ook last van? Laat jouw frozen shoulder dan behandelen door een van de ervaren specialisten van Fysiotherapie MoveBetter.

De duur van de behandeling

Helaas duurt het even voor jouw frozen shoulder helemaal verdwenen is, ook met de juiste behandeling van een ervaren expert. Bij Fysiotherapie MoveBetter duurt een frozen shoulder behandeling gemiddeld een half jaar tot een jaar. Bij sommige mensen zijn de klachten zo erg, dat de behandeling zelfs drie jaar duurt.

De pijn bestrijden met fysiotherapie

Een frozen shoulder behandeling duurt helaas lang, maar de klachten worden gedurende de behandeling wel steeds minder. Met de hulp van een Fysiotherapie MoveBetter specialist wordt je schouder namelijk steeds een beetje flexibeler. Het duurt lang voor je helemaal van je klachten af bent, maar de stijfheid en pijnklachten in de schouder verminderen wel gedurende de behandeling in onze praktijk.

In de eerste twee fases van jouw frozen shoulder behandeling helpen we je vooral de pijn te bestrijden. Dit doen we met deep-tissue massages. Ook werken we samen met jou aan de juiste lichaamshouding. Kun je weer een beetje bewegen, dan helpen we jouw spieren losser en soepeler te maken. Uiteindelijk versterken we samen de spieren in je schouder, zodat jouw klachten helemaal verdwijnen.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze behandeling van Fysiotherapie MoveBetter? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je direct een afspraak maken om jouw frozen shoulder te laten behandelen? Dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij ontvangen je graag op de korte termijn in onze praktijk.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden jouw vragen graag.

Scroll omhoog