Fysiotherapie aan huis

Fysiotherapie aan huis

Je bent altijd welkom in onze praktijken in Amsterdam en Almere, maar voor sommige mensen is het lastig naar Fysiotherapie MoveBetter toe te komen. Heb je te weinig tijd om langs te komen, heb je geen vervoer naar onze praktijk of kun je door een bepaalde klacht simpelweg het huis niet uit? Dan komt onze fysiotherapeut graag bij je langs voor fysiotherapie aan huis.

Waarom fysiotherapie aan huis?

Als je een fysiotherapeut van Fysiotherapie MoveBetter bij je langs laat komen, hoef je je woning niet te verlaten om de juiste fysiotherapiebehandeling te krijgen. Dit is interessant voor mensen die geen tijd hebben om onze praktijk te bezoeken, maar ook voor mensen die geen vervoer hebben of simpelweg niet mobiel zijn door een bepaalde aandoening. Je hoeft je behandeling niet uit te stellen, maar krijgt gewoon de ondersteuning die je nodig hebt.

Je kunt een fysiotherapeut van Fysiotherapie MoveBetter langs laten komen als je een knie- of heupoperatie hebt gehad, maar ook als je een bepaalde spierziekte hebt, last hebt van je rug of herstellende bent van een herniaoperatie. Neem contact met ons op, vertel welke klachten je ervaart en wij vertellen je direct of fysiotherapie aan huis wel of niet mogelijk is in jouw situatie.

Fysiotherapie aan huis voor senioren

Als je wat ouder bent en hierdoor minder gemakkelijk naar onze praktijk in Amsterdam of Almere kunt komen, kun je ook een fysiotherapeut naar je woning laten komen. De fysiotherapeut kan je helpen te herstellen van een bepaalde operatie, maar kan ook artrose behandelen, spierstijfheid verminderen en andere klachten verhelpen. Als je in ons werkgebied woont, komt onze fysiotherapeut graag bij je langs voor een behandeling in je eigen woonomgeving.

De kosten van fysiotherapie aan huis

Om een fysiotherapeut naar je toe te laten komen, betaal je extra behandelingskosten. Let op: sommige verzekeringsmaatschappijen vergoeden behandelingen aan huis niet. Het is verstandig om van tevoren te controleren of jouw verzekeringsmaatschappij fysiotherapie aan huis wel of niet vergoedt.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je meer weten over fysiotherapie aan huis bij Fysiotherapie MoveBetter? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je direct een afspraak maken voor een fysiotherapiebehandeling in je eigen woning? Dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij zetten jouw afspraak graag in onze agenda, zodat je op de korte termijn een therapeut kunt ontvangen.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden jouw vragen graag.

Scroll omhoog