Hernia

Herstellen na een herniaoperatie met Fysiotherapie MoveBetter

Als je een herniaoperatie hebt gehad, moet je lange tijd herstellen. Om overbelasting te voorkomen, is het belangrijk om op exact de juiste manier te herstellen van jouw operatie. Fysiotherapie MoveBetter kan je hierbij helpen. Onze professionele fysiotherapeuten helpen je graag zo snel mogelijk weer op de been te komen na je operatie, zonder je lichaam te veel te belasten.

Een persoonlijk herstelprogramma

Ga je naar Fysiotherapie MoveBetter om te herstellen van jouw herniaoperatie, dan stellen wij een persoonlijk herstelprogramma voor je op. Dit programma bestaat uit bepaalde oefeningen voor een goede houding en oefeningen om rustig te starten met bewegen. Met ons herstelprogramma maak je je spieren los, maar maak je ze bovendien sterker. Zo leer je langzaamaan weer te bewegen, zonder je lichaam te veel te belasten.

Hulp met de alledaagse bewegingen

Na een herniaoperatie ben je vrij zwak. Voer je een alledaagse beweging verkeerd uit, dan kan dit erg pijnlijk zijn. De fysiotherapeut van Fysiotherapie MoveBetter helpt je graag de alledaagse bewegingen op de juiste manier uit te voeren. Je leert van de fysiotherapeut niet alleen hoe je bepaalde bewegingen moet doen, maar ook hoe je alert moet blijven. Door continu alert te blijven, voorkom je dat je een alledaagse beweging per ongeluk toch verkeerd uitvoert.

Herstellen van een herniaoperatie?

Moet jij op dit moment of op de korte termijn herstellen van een herniaoperatie en heb je hier professionele hulp bij nodig? Neem dan contact op met Fysiotherapie MoveBetter. Wij ontvangen je graag in onze praktijk in Amsterdam of Almere om jouw herstel te ondersteunen. Met onze professionele fysiotherapeut herstel je beter én sneller van jouw herniaoperatie.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 21:00
Dinsdag
08:30 - 21:00
Woensdag
08:00 - 21:00
Donderdag
08:30 - 21:00
Vrijdag
08:00 - 19:00
Zaterdag
08:30 - 17:00

Meer weten of een afspraak maken?

Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden jouw vragen graag.

Scroll omhoog