1e afspraak

Je eerste afspraak bij Fysiotherapie MoveBetter

Wil je een afspraak maken bij Fysiotherapie MoveBetter of heb je binnenkort je eerste afspraak in een van onze praktijken? Lees dan eens de informatie op deze pagina door. Met de informatie in onderstaande tekst maak je op de juiste manier een afspraak en bereid je je op goed voor op jouw eerste afspraak bij Fysiotherapie MoveBetter.

Een afspraak maken bij Fysiotherapie MoveBetter

Fysiotherapie MoveBetter heeft twee fysiotherapiepraktijken, namelijk in Amsterdam en in Almere. Je kiest zelf bij welke praktijk je een afspraak wil maken. Om jouw eerste afspraak in onze agenda te zetten, hoef je alleen telefonisch contact met ons op te nemen. Geef aan wanneer je langs wil komen en waarom en wij zetten jouw afspraak in onze agenda.

Jouw eerste afspraak bij Fysiotherapie MoveBetter

Kom je voor het eerst naar Fysiotherapie MoveBetter, dan moet je enkele dingen meenemen. Dit zijn je legitimatiebewijs, een handdoek en een verwijzing van de huisarts of een brief van de specialist, als je die hebt. Heb je geen verwijzing, dan neem je deze niet mee. Het meenemen van een verwijzing is niet verplicht bij Fysiotherapie MoveBetter. Bij je tweede afspraak hoef je geen legitimatiebewijs en/of eventuele verwijzing meer mee te nemen. Wel neem je wederom een handdoek mee.

Jouw eerste afspraak bij Fysiotherapie MoveBetter bestaat uit een intake. We onderzoeken wat jouw klachten zijn en stellen op basis van deze klachten een behandelplan op. Jouw daadwerkelijke behandeling start na de eerste afspraak.

Je afspraak verzetten of annuleren

Wil je jouw afspraak bij Fysiotherapie MoveBetter verzetten of annuleren? Dan neem je telefonisch contact met ons op. Tot 24 uur voor de afspraak is het gratis om de behandeling te verzetten of te annuleren. Hierna brengen we de kosten voor de behandeling wel in rekening.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden jouw vragen graag.

Scroll omhoog