Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie bij Fysiotherapie MoveBetter

Alle sporters kunnen ermee te maken krijgen: een sportblessure. Je kunt een blessure krijgen als je je verstapt tijdens het sporten, maar ook als je je voet verzwikt, je je spieren hebt overbelast of als je vervelend gevallen bent. De oorzaak van je sportblessure is niet zo belangrijk, de specifieke klachten die je ervaart wel. Door deze klachten te laten behandelen door een professionele fysiotherapeut, herstel je sneller. Dit betekent dat je op de korte termijn weer zonder enige klachten op het sportveld kunt staan.

Fysiotherapie MoveBetter: voor alle soorten blessures

Voetballers hebben vaak te maken met knieblessures, hardlopers met voetblessures en tennissers en hockeyers met elleboogblessures. Het maakt niet uit welke sportblessure je hebt opgelopen, want Fysiotherapie MoveBetter kan alle soorten blessures behandelen. Of je nu een lichte knieblessure hebt of een zware elleboogblessure hebt opgelopen: je bent welkom in onze praktijken in Amsterdam en Almere.

Een behandeling op maat

Iedere sporter is anders, maar iedere blessure is ook anders. Fysiotherapie MoveBetter begrijpt dit maar al te goed en biedt daarom behandelingen op maat aan. Wij baseren ons behandelingsplan niet alleen op de specifieke blessure die je hebt, maar ook op je conditie en andere externe omstandigheden. Zo krijg je in onze praktijken altijd de beste behandeling, voor het beste resultaat.

Wij helpen je spieren losser te maken, maar maken je spieren ook langer en sterker. Op deze manier kunnen we eventuele blessures in de toekomst voorkomen. Ook werken we samen aan je houding tijdens het sporten. Door je houding te verbeteren, heb je in de toekomst minder kans op vervelende klachten.

Sportblessure opgelopen?

Heb jij een sportblessure opgelopen en wil je snel van je vervelende klachten af komen? Blijf dan niet met de blessure rondlopen, maar maak een afspraak bij Fysiotherapie MoveBetter. Onze fysiotherapeuten maken direct een persoonlijk behandelplan om jouw blessure zo snel, verantwoord en veilig mogelijk te behandelen. Voor je het weet, kun je weer lekker gaan sporten zonder enige klachten te ervaren.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden jouw vragen graag.

Scroll omhoog