Parkinson

Parkinson behandelen met Fysiotherapie MoveBetter

Heb je Parkinson, dan is het door het vele beven veel lastiger om te bewegen. Je komt niet alleen moelijker in beweging, maar je bewegingen zijn bovendien veel langzamer dan je gewend bent. Er zijn medicijnen om het beven te verminderen en het bewegen gemakkelijker te maken, maar deze medicijnen werken vaak niet goed genoeg. Om in beweging te blijven, kun je een Parkinson behandeling starten bij Fysiotherapie MoveBetter. Ook als je klachten erger worden, helpt onze behandeling je in verantwoord en veilig te blijven bewegen.

Fysiotherapie als aanvullende behandeling

Als je Parkinson hebt, gebruik je bepaalde medicijnen. De meeste mensen met deze aandoening gebruiken het medicijn Levopoda. Dit medicijn werkt goed, maar verhelpt niet alle klachten die je als Parkinson patiënt ervaart. Om je klachten verder te verminderen, kun je starten met fysiotherapie als aanvullende Parkinson behandeling.

Een behandeling op maat

De algemene Parkinson klachten zijn hetzelfde per patiënt, maar toch ervaart iedereen deze aandoening weer anders. De ene patiënt heeft bijvoorbeeld moeite om te lopen, de ander heeft voornamelijk moeite zich om te draaien in bed. Een Parkinson behandeling van Fysiotherapie MoveBetter wordt altijd geheel op maat samengesteld. Dit betekent dat onze behandeling jouw specifieke Parkinson klachten helpt te verminderen.

Fysiotherapie MoveBetter werkt altijd met een bewegingsprogramma op maat. Dit programma richt zich op het verbeteren van je houding, maar ook op het verbeteren van je evenwichtsgevoel en het ontwikkelen van soepele en sterke spieren. Over overbelasting hoef je je geen zorgen te maken, want in ons persoonlijke bewegingsprogramma houden wij volledig rekening met jouw klachten en beperkingen.

Voor alle Parkinson patiënten

Je kunt een Parkinson behandeling ondergaan als je in het beginstadium van de aandoening zit, maar ook als bewegen steeds moeilijker wordt. Wij moedigen patiënten altijd aan zo lang mogelijk te blijven bewegen, ook als dit steeds lastiger wordt. Uiteraard zullen wij je hierbij helpen, door je de juiste oefeningen te geven en deze samen met jou uit te voeren. Onze Parkinson behandeling is dan ook geschikt voor alle patiënten.

Direct een afspraak maken?

Heb jij de diagnose Parkinson gekregen en wil je zo veel mogelijk in beweging blijven, ondanks de klachten van deze vervelende aandoening? Dan nodigen wij je uit in onze praktijk in Amsterdam of Almere, om hier een professionele Parkinson behandeling te ondergaan. Wij helpen je zo lang mogelijk in beweging te blijven, op een veilige en verantwoorde manier. Neem contact met ons op en maak direct een afspraak voor jouw persoonlijke Parkinson behandeling.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 21:00
Dinsdag
08:30 - 21:00
Woensdag
08:00 - 21:00
Donderdag
08:30 - 21:00
Vrijdag
08:00 - 19:00
Zaterdag
08:30 - 17:00

Meer weten of een afspraak maken?

Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden jouw vragen graag.

Scroll omhoog