Enkelblessure

Enkelblessure? MoveBetter verhelpt de klachten

De enkelblessures is een van de meest voorkomende sportblessures. Heb je een blessure aan de enkel, dan is het belangrijk jouw klachten snel te laten behandelen. Op deze manier kun je namelijk voorkomen dat de klachten erger worden, maar voorkom je ook dat de blessure steeds weer terugkomt. De fysiotherapeuten van MoveBetter helpen je graag door jouw enkelblessure vakkundig te behandelen.

Waarom naar de fysiotherapeut?

Veel mensen met een enkelblessure blijven dagen- of zelfs wekenlang met hun klachten rondlopen. Zij vinden het niet nodig om naar de fysiotherapeut te gaan of hebben hier simpelweg geen tijd voor. Je denkt misschien dat je enkelklachten vanzelf zullen verdwijnen, maar helaas is dit vaker niet het geval. Wil je echt voorgoed van jouw klachten af komen, dan bezoek je een professionele fysiotherapeut.

Een fysiotherapeut helpt je jouw klachten te verminderen en uiteindelijk te laten verdwijnen. Ook kan de fysiotherapeut van MoveBetter je tips geven voor tijdens het sporten, om te voorkomen dat je nogmaals te maken krijgt met een enkelblessure. En door de juiste spieroefeningen te doen, kunnen we de spieren in je enkels versterken. Zijn je spieren sterker, dan is de kans kleiner dat je enkel nog een keer omzwikt.

MoveBetter: fysiotherapie in Almere en Amsterdam

MoveBetter heeft vakkundige en ervaren fysiotherapeuten in dienst, die er alles aan doen om jouw enkelklachten te verhelpen. Voor we jouw blessure behandelen, voeren we een uitgebreid intakegesprek. In dit gesprek proberen we niet alleen te achterhalen welke klachten je hebt, maar ook hoe jouw klachten ontstaan zijn. Hebben we een duidelijk beeld van jouw enkelklachten, dan starten we de behandeling. Deze behandeling wordt altijd volledig aangepast op jouw persoonlijke situatie, voor het beste resultaat. Pas als je geen enkelklachten meer hebt en weer lekker kunt sporten, stopt het behandelingsproces.

Je kunt terecht in onze praktijk in Almere, maar we hebben ook een vestiging in Amsterdam. Je bepaalt zelf bij welke vestiging je wil bezoeken om je enkelblessure te laten behandelen.

Last van je enkel?

Heb jij je enkel omgezwikt, heb je een verkeerde beweging gemaakt met de enkel of heb je onverklaarbare pijn in je enkel? Blijf hier dan niet mee rondlopen, maar maak een afspraak bij MoveBetter. Wij helpen je jouw klachten te verminderen en een nieuwe enkelblessure in de toekomst te voorkomen.

Wil je meer weten over onze werkwijze, onze fysiotherapeuten of onze vestigingen, voor je een afspraak maakt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vragen graag.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 21:00
Dinsdag
08:30 - 21:00
Woensdag
08:00 - 21:00
Donderdag
08:30 - 21:00
Vrijdag
08:00 - 19:00
Zaterdag
08:30 - 17:00

Meer weten of een afspraak maken?

Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden jouw vragen graag.

Scroll omhoog