Revalideren

Revalideren met Fysiotherapie MoveBetter

Als je een operatie hebt gehad, is het belangrijk goed te herstellen. Je lichaam heeft een flinke klap gehad en alleen met voldoende rust en de juiste oefeningen, kun je goed van deze klap herstellen. Fysiotherapie MoveBetter helpt je hier graag bij. Je bent welkom in onze praktijken in Amsterdam en Almere om veilig te revalideren, tot je je weer als vanouds voelt.

Revalidatie op maat

Wij begrijpen dat iedere patiënt anders is. Zo ondergaat iedereen weer een andere operatie, is ieder lichaam weer anders en zijn de omstandigheden van de operatie ook per patiënt verschillend. Daarom bieden wij geen standaard revalidatieprogramma aan, maar zorgen wij altijd voor een programma op maat. Dit programma past bij jouw operatie, bij je lichaam en bij andere omstandigheden waar je mee te maken hebt. Het programma zorgt voor het beste resultaat, maar wel op een veilige en prettige manier.

Jouw revalidatieprogramma van Fysiotherapie MoveBetter is altijd gericht op het herstellen van je kracht, je evenwicht, je conditie en je spieren. Heeft een bepaald onderdeel wat extra aandacht nodig? Dan verwerken we dit gewoon in je persoonlijke programma.

Veilig herstellen van je klachten

Met Fysiotherapie MoveBetter herstel je niet alleen snel, maar bovendien volledig veilig. Overbelasting is niet aan de orde, want wij luisteren uitstekend naar jou en naar je lichaam. Door veilig te herstellen van je klachten, hoef je je geen zorgen te maken over eventuele klachten in de toekomst.

Direct een afspraak maken?

Heb jij onlangs een operatie gehad of staat er een ingrijpende operatie op de planning? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak om samen met Fysiotherapie MoveBetter te herstellen van deze ingreep.

Je kunt ons bellen als je al geopereerd bent, maar ook als je een operatie hebt in de nabije toekomst. In het laatste geval zetten we jouw afspraak gewoon alvast in de agenda, zodat er gegarandeerd plek voor je is in een van onze praktijken als je klaar bent om te revalideren.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden jouw vragen graag.

Scroll omhoog