Selecteer een pagina

Over

Home 5 Over

Behandelingen

U kunt bij Fysiotherapie Move Better terecht met een verwijzing van de huisarts en ook via DTF (directe toegankelijkheid fysiotherapie). Bij DTF heeft u geen verwijzing nodig. Tijdens het eerste consult zal er een screening en intake plaatsvinden. Hier wordt bepaald of Fysiotherapie Move Better de juiste behandelaar is voor uw klachten. Indien dit het geval is zal Fysiotherapie Move Better samen met u een behandelprogramma met doelen samenstellen om op die manier gezamenlijk te werken aan herstel of vermindering van de klachten.

Hoe lang de behandeling duurt is mede afhankelijk van hoe u verzekert bent en van de ernst van de klacht. Tijdens de behandeling zal er ook regelmatig gemeten worden om te bepalen of de behandeling de gewenste resultaten oplevert. Kwaliteit staat bij Fysiotherapie Move Better hoog in het vaandel.

Noureddine Maâda

Noureddine Maâda

Praktijkhouder

Bij Move Better ben ik als praktijkhouder gemotiveerd om mensen te begeleiden en te revalideren. Mijn affiniteiten liggen bij het behandelen van complexe patiënten en sport gerelateerde klachten.

036 529 655 5 | 06 527 770 67
n.maada@fysiotherapiemovebetter.nl
BIG: 49921491704
Mitchel Straatman

Mitchel Straatman

Praktijkhouder

In 2013 ben ik Fysiotherapie Move Better gestart in Almere. Mijn affiniteit ligt bij mensen met klachten en/of aandoeningen van het bewegingsapparaat binnen (kinder) manuele- en (sport)fysiotherapie.

036 529 655 5
m.straatman@fysiotherapiemovebetter.nl
BIG: 98815114804
Nicky Schröder

Nicky Schröder

Fysiotherapeut

Ik ben een enthousiaste fysiotherapeut en een aspirant kinderfysiotherapeut in opleiding. Mijn interesses liggen bij sport gerelateerde klachten, revalidatie na Covid-19 en klachten bij kinderen. Ik ben zowel in onze vestiging Almere als Hilversum aanwezig.

036 529 655 5
Kamar Najem

Kamar Najem

Fysiotherapeut

In 2016 ben ik in Syrië afgestudeerd als fysiotherapeut. Ik werkte met name met mensen met oorlogstrauma. Dit zowel fysiek als mentaal. In 2017 ben ik naar Nederland gekomen en sindsdien werk ik bij Fysiotherapie MoveBetter.

036 529 655 5
Diego Karg

Diego Karg

Fysiotherapeut

In 2020 succesvol afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. De manier van werken bij Fysiotherapie Move Better bevalt mij uitstekend. De prettige omgeving, fijne collega’s en diversiteit aan patiënten zorgen ervoor dat ik me erg op mijn plek voel.

036 529 655 5
Tanya van der Weegen

Tanya van der Weegen

Praktijkondersteuner

Bij Move Better ben ik het aanspreekpunt van de praktijk, daardoor heb ik veel contact met klanten en collega´s. Tevens is mijn taak dat de zaken op de praktijk efficiënt en soepel verlopen. Wat mij het meeste aantrekt is het klantencontact en de diversiteit aan taken.

036 529 655 5
Kamiel Bonder

Kamiel Bonder

Fysiotherapeut

Als therapeut liggen mijn kwaliteiten bij het behandelen aan de hand van oefentherapie. Tijdens mijn minor heb ik mij verdiept in sportfysiotherapie, maar ik behandel ook graag ouderen. Zelf heb ik aan voetbal, tennis, boksen, judo, atletiek, fitnese en basketbal gedaan.

036 529 655 5
Birsen Balci

Birsen Balci

Sport coach

Vanaf 2017 functioneer ik als sport coach bij Movebetter. Ik help in de vorm van groepstrainingen (Medisch fitness) of door 1 op 1 begeleiding. Mijn prioriteiten liggen op houding met betrekking tot juiste uitvoering van oefeningen om nieuwe blessures te voorkomen.

036 529 655 5
Randy Salamons

Randy Salamons

Fysiotherapeut

In 2020 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, en ben ik momenteel werkzaam bij Move Better. Als fysiotherapeut bij Move Better ben ik elke dag gemotiveerd om patiënten te behandelen en te begeleiden naar het gewenste doel.

06 156 908 43
Thomas Jorritsma

Thomas Jorritsma

Fysiotherapeut

Ik haal uitdaging uit het vinden van de juiste behandeling welke uitkomst biedt voor uw klachten. Ik neem de tijd voor de klacht én de persoon om de klacht heen om een oplossing te kunnen bieden. Mijn affiniteit ligt bij sportrevalidatie en orthopedische revalidatie.

036 529 655 5
Sanida Zeljkovic

Sanida Zeljkovic

Fysiotherapeut

Als fysiotherapeut bij Move Better ben ik gemotiveerd om mensen te begeleiden en te helpen revalideren. Hierdoor focus ik mij op verschillende soorten klachten van het bewegingsapparaat. Mijn affiniteit ligt bij sport gerelateerde klachten, post-Covid-19 patiënten en mensen met sPAV.

036 529 655 5
Marni White

Marni White

Fysiotherapeut

Studied physiotherapy in Amsterdam where I minored in sports physiotherapy. I holisticaly approach patients as I believe the mind and body work together. Experience working in Dutch private practices and Saint James Hospital in Malta.

036 529 655 5
Axel Hekkelman

Axel Hekkelman

Fysiotherapeut

Met mijn onderzoekende houding zoek ik graag alle puzzelstukjes van uw klacht bij elkaar, zodat ik tot een passende behandeling kan komen. Mijn passie ligt bij het praten en in contact zijn met mensen, zodat ik nog een completer beeld krijg van de persoon die ik voor mij heb.

036 529 655 5

Meer weten of een afspraak maken?

Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden jouw vragen graag.

WhatsApp chat