Selecteer een pagina

Over

Home 5 Over

Behandelingen

U kunt bij Fysiotherapie Move Better terecht met een verwijzing van de huisarts en ook via DTF (directe toegankelijkheid fysiotherapie). Bij DTF heeft u geen verwijzing nodig. Tijdens het eerste consult zal er een screening en intake plaatsvinden. Hier wordt bepaald of Fysiotherapie Move Better de juiste behandelaar is voor uw klachten. Indien dit het geval is zal Fysiotherapie Move Better samen met u een behandelprogramma met doelen samenstellen om op die manier gezamenlijk te werken aan herstel of vermindering van de klachten.

Hoe lang de behandeling duurt is mede afhankelijk van hoe u verzekert bent en van de ernst van de klacht. Tijdens de behandeling zal er ook regelmatig gemeten worden om te bepalen of de behandeling de gewenste resultaten oplevert. Kwaliteit staat bij Fysiotherapie Move Better hoog in het vaandel.

Noureddine Maâda

Noureddine Maâda

Praktijkhouder

Bij Move Better ben ik als praktijkhouder gemotiveerd om mensen te begeleiden en te revalideren. Mijn affiniteiten liggen bij het behandelen van complexe patiënten en sport gerelateerde klachten.

036 529 655 5 | 06 527 770 67
n.maada@fysiotherapiemovebetter.nl
BIG: 49921491704
Kamar Najem

Kamar Najem

Fysiotherapeut

In 2016 ben ik in Syrië afgestudeerd als fysiotherapeut. Ik werkte met name met mensen met oorlogstrauma. Dit zowel fysiek als mentaal. In 2017 ben ik naar Nederland gekomen en sindsdien werk ik bij Fysiotherapie MoveBetter.

036 529 655 5
Mitchel Straatman

Mitchel Straatman

Fysiotherapeut

In 2013 ben ik Fysiotherapie Move Better gestart in Almere. Mijn affiniteit ligt bij mensen met klachten en/of aandoeningen van het bewegingsapparaat binnen het profiel Manuele- en Sportfysiotherapie.

036 529 655 5
m.straatman@fysiotherapiemovebetter.nl
BIG: 98815114804
Nicky Schröder

Nicky Schröder

Fysiotherapeut

Ik werk als algemeen fysiotherapeut. Sport gerelateerde klachten, langdurige klachten en klachten bij kinderen ben ik in geïnteresseerd, wellicht zal ik mij in de toekomst hier verder in specialiseren.

036 529 655 5

Meer weten of een afspraak maken?

Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden jouw vragen graag.

WhatsApp chat