Selecteer een pagina

Over OUD

Home 5 Over OUD

Behandelingen

U kunt bij Fysiotherapie Move Better terecht met een verwijzing van de huisarts en ook via DTF (directe toegankelijkheid fysiotherapie). Bij DTF heeft u geen verwijzing nodig. Tijdens het eerste consult zal er een screening en intake plaatsvinden. Hier wordt bepaald of Fysiotherapie Move Better de juiste behandelaar is voor uw klachten. Indien dit het geval is zal Fysiotherapie Move Better samen met u een behandelprogramma met doelen samenstellen om op die manier gezamenlijk te werken aan herstel of vermindering van de klachten.

Hoe lang de behandeling duurt is mede afhankelijk van hoe u verzekert bent en van de ernst van de klacht. Tijdens de behandeling zal er ook regelmatig gemeten worden om te bepalen of de behandeling de gewenste resultaten oplevert. Kwaliteit staat bij Fysiotherapie Move Better hoog in het vaandel.

Noureddine Maâda

Noureddine Maâda

Praktijkhouder

Bij Move Better ben ik als praktijkhouder gemotiveerd om mensen te begeleiden en te revalideren. Mijn affiniteiten liggen bij het behandelen van complexe patiënten en sport gerelateerde klachten.

036 529 655 5 | 06 527 770 67
n.maada@fysiotherapiemovebetter.nl
BIG: 49921491704
Mitchel Straatman

Mitchel Straatman

Praktijkhouder

In 2013 ben ik Fysiotherapie Move Better gestart in Almere. Mijn affiniteit ligt bij mensen met klachten en/of aandoeningen van het bewegingsapparaat binnen (kinder) manuele- en (sport)fysiotherapie.

036 529 655 5
m.straatman@fysiotherapiemovebetter.nl
BIG: 98815114804
Nicky Schröder

Nicky Schröder

Fysiotherapeut

Ik ben een enthousiaste fysiotherapeut en een aspirant kinderfysiotherapeut in opleiding. Mijn interesses liggen bij sport gerelateerde klachten, revalidatie na Covid-19 en klachten bij kinderen. Ik ben zowel in onze vestiging Almere als Hilversum aanwezig.

036 529 655 5 
BIG: 79927033804

Meer weten of een afspraak maken?

Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden jouw vragen graag.

WhatsApp chat