Selecteer een pagina
Lees hier alles over onze coronamaatregelen

Fysiotherapie Move better

Fysiotherapie Osdorp

De fysiotherapeuten van Move Better Osdorp helpen je bij lichamelijke klachten met oefentherapie, massage, adviseren en/of begeleiding.

Fysiotherapie Move Better is gevestigd op Notweg 38 in Osdorp. Op deze locatie bieden wij kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie in Amsterdam Osdorp en daarbuiten. U kunt bij Fysiotherapie Move Better terecht met een verwijzing van de huisarts en ook via DTF (directe toegankelijkheid fysiotherapie). Bij DTF heeft u geen verwijzing nodig. Fysiotherapie Move Better Osdorp heeft contracten met alle zorgverzekeraars, waardoor u in dien u aanvullend voor fysiotherapie bent verzekerd bij ons altijd welkom bent. De fysiotherapie in Osdorp zal dan worden vergoed door uw zorgverzekeraar.

Bent u onzeker of u fysiotherapie in Osdorp nodig heeft? Maak dan een afspraak via onze website of neem telefonisch contact op met een van onze locaties in Osdorp, Hilversum of Almere. De eerste afspraak bij Fysiotherapie Move Better Osdorp bestaan uit een intake. We onderzoeken wat jouw klachten zijn. Mocht er uit de intake blijken dat het waardevol is om een traject bij Fysiotherapie Move Better Osdorp op te starten dan bent u van harte welkom!

Klanten over Fysiotherapie Move Better

Onze partners
WhatsApp chat