Selecteer een pagina
Lees hier alles over onze coronamaatregelen

Fysiotherapie Move better

Fysiotherapie Hilversum

De fysiotherapeuten van Move Better Hilversum helpen je bij lichamelijke klachten met oefentherapie, massage, adviseren en/of begeleiding.

Fysiotherapie Move Better is gevestigd op Emmastraat 36b in Hilversum. Op deze locatie bieden wij kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie in Hilversum en daarbuiten. U kunt bij Fysiotherapie Move Better terecht met een verwijzing van de huisarts en ook via DTF (directe toegankelijkheid fysiotherapie). Bij DTF heeft u geen verwijzing nodig. Fysiotherapie Move Better Hilversum heeft contracten met alle zorgverzekeraars, waardoor u in dien u aanvullend voor fysiotherapie bent verzekerd bij ons altijd welkom bent. De fysiotherapie in Hilversum zal dan worden vergoed door uw zorgverzekeraar.

Bent u onzeker of u fysiotherapie in Hilversum nodig heeft? Maak dan een afspraak via onze website of neem telefonisch contact op met een van onze locaties in Hilversum, Osdorp of Almere. De eerste afspraak bij Fysiotherapie Move Better Hilversum bestaan uit een intake. We onderzoeken wat jouw klachten zijn. Mocht er uit de intake blijken dat het waardevol is om een traject bij Fysiotherapie Move Better Hilversum op te starten dan bent u van harte welkom!

Klanten over Fysiotherapie Move Better

Onze partners
WhatsApp chat