Selecteer een pagina

Corona maatregelen

Home 5 Corona maatregelen
Vanwege het coronavirus is fysiotherapie er in korte tijd heel anders uit gaan zien. De therapeuten van fysiotherapie MoveBetter behandelen nu zoveel mogelijk op afstand dit kan op de praktijk, via een telefoongesprek of middels videobellen. Juist in deze tijd is fysiotherapie essentieel tijdens het hersteltraject van coronapatiënten. Dit concludeert het Radboud UMC in een behandeladvies. In dit artikel leggen wij uit hoe dit komt en wat wij voor herstellende coronapatiënten kunnen betekenen.

Fysiotherapie belangrijk bij herstel van het coronavirus

Als u vanwege het coronavirus in het ziekenhuis belandt en aan de beademing moet, beweegt u voor lange tijd niet en neemt uw spiermassa af. Dit zorgt er weer voor dat u lichamelijke klachten kunt krijgen die zeer belemmerend kunnen zijn in het dagelijks leven. Een fysiotherapeut die u begrijpt is onmisbaar tijdens het herstel na het coronavirus. Fysiotherapie zorgt er voor dat u na de coronavirus op een verantwoorde manier aan de slag kunt om uw eigen gezondheid te verbeteren.

Fysiotherapie ter revalidatie

Als u hersteld bent van het coronavirus, wilt u zo gauw mogelijk weer verder. Het is ook belangrijk om het fysieke herstel zo snel mogelijk op te starten. Vanuit Fysiotherapie MoveBetter begeleiden wij u na het herstel van deze virus bij het opnieuw oppakken van uw dagelijkse activiteiten. Dit doen wij door bewegingsoefeningen te geven die ervoor zorgen dat uw spierkracht en conditie op een verantwoorde manier verbetert. Door het bieden van de juiste oefeningen in combinatie met de juiste advies en begeleiding kunnen wij uw revalidatieproces overzien en waar nodig bijsturen.

Afspraak maken bij fysiotherapie MoveBetter

Bent u volledig hersteld van het coronavirus, maar heeft u er lichamelijke klachten aan overgehouden en wilt u zo snel mogelijk uw dagelijkse activiteiten uitvoeren? Vanuit fysiotherapie MoveBetter helpen wij u weer. Neem gerust contact met ons op en wij stellen samen met u een behandelplan op.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden jouw vragen graag.

WhatsApp chat